Intuïtieve ontwikkeling volgens de oorspronkelijke natuurtradities.
Het pad: je voelt dat er “meer” is in het leven en je bent nieuwsgierig naar spiritualiteit Je voelt je verbonden met de natuur en het sjamanisme. Tijdens dit pad, wat je zelf loopt, leer je weer stil te zijn en te luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtie. Om toegang te krijgen tot je zuivere intuïtie, zonder storing van onbewuste gedachten, leer je eerst je binnenwereld helder te zien. Daarvoor is het nodig dat je je bewust wordt van jouw eigen energie en alle energie om je heen. Daarnaast is het heel belangrijk dat je met beide voeten stevig op de grond staat, leren “aarden” of “gronden” is dan ook een essentieel onderdeel wat bij elke bijeenkomst terug komt.

De cursus
Deze cursus is als gids die jou het pad wilt wijzen om weer bij je authentieke zelf te komen. Tijdens deze cursus staat jouw eigen groeiproces centraal. We gaan niet uit van vaststaande concepten maar van jouw beleving van het geheel als uniek individu, gericht op het hier en nu. Je leert meer over het sjamanistische gedachtengoed en de rituelen die daar bij horen. Waar nodig zal een korte theoretische uitleg gegeven worden, de nadruk ligt echter vooral op het doen.

We gaan aan de slag met meditaties, praktische oefeningen, trancereizen en rituelen en maken we een krachtvoorwerp welke je ondersteunend werkt in je proces. Ook is er ruim aandacht voor het delen van ervaringen middels de praatstok die regelmatig rond zal gaan.

De cursussen vinden plaats op 19.30 tot 22.00 uur in de Yurt in Tinte, Panserdijk 5.

Het Sjamaanse pad bestaat uit 3 onderdelen welke los van elkaar te volgen zijn in willekeurige volgorde. Heb je alle 3 de onderdelen gevolgd dan kan je ervoor kiezen om een persoonlijk inwijdingsritueel te doen welke je pad nog meer zal versterken. Deel 4 bestaat uit losse avonden om je meer te specialiseren.

Je kan je per deel opgeven. Tarief: € 90,– per deel (1 deel is 7 avonden) Deel 4 zal bestaan uit losse avonden die onafhankelijk gevolgd kunnen worden. Tarief hiervan is € 15,– per avond. Inwijdingsritueel € 25,–. welke in overleg wordt vorm gegeven.
Locatie Yurt, pansersdijk 5, tinte

Cirkel van de Medicijnbuidel
We werken met spirit en je zet de eerste stappen om healer te zijn. Het lopen op het sjamaanse pad aan de hand van het medicijnwiel, we maken een reis door de vier windrichtingen, vader hemel, moeder aarde en De Creator. Dit deel maken we een medicijnbundel welke je kan gaan gebruiken voor persoonlijke healing of sessies voor anderen.
Data: 24-1-2019, 7-2-2019, 21-2-2019, 7-3-2019, 21-3-2019, 4-4-2019, 18-4-2019.

Cirkel van Specialisatie
Aanvullingen op je healer zijn. Een aanvulling op kennis en verruiming van bewustzijn. Thema avonden. Als 1 geheel te volgen maar je kan ook een losse avond komen. Prijs per avond € 15,00. Prijs voor alle 5 keer € 70,– (betaling in 1 keer).
Data: 16-5, 30-5, 12-6 (1x op woensdag) 27-6, 11-7

* 15-5-2019
Plantspirit, kruidengeneeskunde/aromatherapie
* 30-5-2019
Werken met je krachtdier, gidsen en engelen.
* 12-6-2019
Orakelen, stenenvolk, bladeren, kaarsen, kaartendecks, pendel
* 27-6-2019
Geluid, trommels, klankschalen, ratels, stem
* 11-7-2019
Powerextraction en soulretrieval, energie die niet van jou is weghalen en verloren zielsdelen terug halen en integreren.

De cirkel van de Zielen krachtstok en Krachtsnoer worden opnieuw gepland in september. Info volgt nog.
De Cirkel van Krachtstok gaat over bewust worden, begrijpen en hanteren van energie middels een reis langs de 7 chakra’s.
In de cirkel van het Krachtsnoer maken we een reis langs de 3 werelden. Je leert energie hanteren, contact maken met je ziel en spirits, volgens de drie sjamanistische werelden, onder boven en beneden wereld.

Alle data onder voorbehoud.
Heb je interesse in een specifiek onderdeel maak dit kenbaar via pb. mochten er meer geïnteresseerden zijn kunnen we kijken of we data kunnen plannen. Betaling bij 1e les. Als je eerder stopt met de cursus is geen restitutie meer mogelijk.