Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Geannuleerd. Cosmic Healing Experience -verdieping, Miranda van der Beek

14 december 2018 @ 20:30 - 22:30

€ 17,50  Net als tijdens de Cosmic healing experience, gaan we met elkaar praten over onderwerpen die ons raken, waarin we willen delen. Is het voornamelijk met elkaar een verdieping maken op de groepsenergie. Deze avonden vinden vooral plaats met een vaste groep van mensen, zodat we dieper in processen kunnen stappen, dan in de Cosmic healing experience.

In het eerste deel delen we onze ervaringen met elkaar, waar naar we in een geleidde meditatie gaan. Hierbij vraag ik mijn gids om zijn inbreng, binnen de groep.

Na de meditatie is het nog mogelijk, om in een Q en A setting ( question en answers) vragen te stellen aan mijn gids Gopal.

De avonden vinden plaats, naast de avonden van de cosmic healing experience, waar de na druk ligt op mensen, die voor het eerst ervaring opdoen.

De huidige datums, die zullen dus nu verdiepingsavonden worden, en de nieuwe datums komen voor de Cosmic healing experience.

Kosten 17,50 euro, betalen bij aanvang contant, liefst gepast.
Wanneer je per ideal vooruit wilt betalen, even aangeven bij je aanmelding, met je gegevens, zodat Miranda je een factuur kan toesturen.

let op: deze activiteit wordt gehouden op onze nieuwe locatie in het Gezondheids Centrum, Hoonaartstraat 72 in Hellevoetsluis.

Aanmelding is alleen zeker, indien je per mail of pb aanmeldt en bevestiging krijgt van mij. Vol is vol

Gegevens

Datum:
14 december 2018
Tijd:
20:30 - 22:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.