Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grote zaal GC. Cosmic Healing Experience Miranda van der Beek

februari 8 @ 20:00 - 22:30

€ 17,50 Grote zaal GezondheidsCentrum. Tijdens deze avond maak je kennis met ET healing.

Ga ik dieper in op het healen met mijn buitenaards team, en mijn gidsen, die zeer liefdevol antwoord geven op belangrijke vragen waar we tegen aan lopen.

Is er ruimte om zelf kort te ervaren, hoe het voelt om dit contact te leggen en kunnen er zelfs kleine healingen plaats vinden bij de mensen die zich hier voor open stellen. Zelfs wanneer dit alleen nog op het hoger bewustzijns niveau is geweest. Tijdens deze avond gaan we ervaren hoe het is om in contact te komen met je eigen kosmische afkomst.

Ik neem je mee in een groepshealing waarbij ik direct channel op mijn gidsen, en zal ik mijn team uit nodigen om het mensen te helpen, te doen activeren van jou eigen kosmische zieldelen.

Je maakt als ware ruimte in jezelf ,om dit stuk verder te ontwikkelen, en hierdoor je eigen genezing en kracht te hervinden. Na afloop zal er nog tijd zijn om je ervaringen te delen met elkaar.

De healingen vinden alleen plaats indien jij daar zelf toestemming voor geef, je zelf hierin aan het roer staat, je je eigen kompas blijft volgen. Alles wat er mag ontstaan, is er omdat jij daar ruimte aan heb gegeven. Als ware ontstaat er een co creatie tussen mijn paralelle zelfen ( gidsen), en die van jou. Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzichten, transformaties, genezingen maar vooral een diepere verbinding met jezelf

Als er ruimte is, zullen er een paar persoonlijke vragen gechanneld worden. Voor meer ruimte zijn er de Q en A avonden.

Zaal gaat om 19;45 open en sluit om 20 uur.

Hoonaartstraat 72, 3222 CL Hellevoetsluis

Kosten 17,50 inclusief thee en versnapering , betalen liefst contant in de zaal.

Gegevens

Datum:
februari 8
Tijd:
20:00 - 22:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.