Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal GC. Workshop Van irritaties naar ontspannen in relaties, Margreet Verrij

maart 22 @ 09:15 - 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 15 maart 2018 at 09:30

One event on 23 mei 2018 at 09:15

One event on 31 mei 2018 at 09:30

One event on 22 maart 2019 at 09:15

€ 40,- Kleine zaal GezondheidsCentrum. Van irritaties naar ontspannen in relaties. Wil je graag irritaties en oordelen loslaten en je niet meer zo mee laten slepen door gedachten en emoties in je relaties en contacten? Wil je ontdekken waarom die vervelende collega of zeurende vriendin of mopperende (schoon)moeder zo waardevol voor je kan zijn?

 Op je werk, in je familie of in je gezin worden regelmatig, bewust en onbewust, ‘spelletjes’ gespeeld. Dan is een blik of opmerking voldoende om je ineens weer ‘hop’ bovenop de kast te krijgen.

Sommige situaties zijn zo voorspelbaar en interactiepatronen blijven zich herhalen. Je voelt aan dat het op niets uitloopt en de energie lekt helemaal weg. In een spel ligt een uitnodiging besloten. Een uitnodiging om te gaan redden, aanklagen of zeuren.

Herkenbaar? Het werkelijke probleem wordt nooit opgelost. Pas wanneer je je hier bewust van bent kun je uit deze patronen stappen.

Dat begint natuurlijk met het (h)erkennen wat eenieder bijdraagt en welke rol men zelf en de ander speelt. Daarnaast is het heel interessant om te ontdekken ‘waarom’ die ander zo waardevol voor je kan zijn.

Anderen kunnen namelijk een prachtige spiegel voor je zijn. Die ‘wijzende vinger’ van jezelf en de kinderwijsheid “Wat je zegt, ben je zelf!”,  kunnen je mooie inzichten geven. Inzichten over je eigen ‘schaduwlichaam’ en hoe je hier met mildheid naar kunt kijken. We gaan ook aan de slag met ieders persoonlijke irritaties en oordelen.

We maken in deze prikkelende workshop gebruik van technieken uit de Positieve Psychologie, Transactionele Analyse en mijn coach praktijk, zoals de ‘Free Your Mind Methode’. Deze zijn na de workshop eenvoudig zelf toe te passen.

Wat neem je mee;
Inzichten over het, in essentie, ontstaan van irritaties en oordelen.
Leren zien waardoor de ander je zo kan ‘raken’.
Milder worden naar jezelf en de ander.
Oordelen en irritaties loslaten.

Investering in jezelf: € 35,- inclusief materiaal en thee met lekkers.
Ik hoop je binnenkort te ontmoeten en ontvang je graag bij De BoeddhaBoom in het ezondheidscentrum Nieuw Helvoet.

Locatie: De BoeddhaBoom locatie Gezondheidscentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72  te Hellevoetsluis

Datum en tijd: Vrijdagochtend 22 maart om 9.15-11.30. Inloop vanaf 9.00.

Aanmelden: via deze link of mail naar info@margreetverrijcoaching.nl

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
09:15 - 11:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.