Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal GC, Workshop van rouwen naar koesteren, Margreet Verrij

april 12 @ 09:15 - 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 12 april 2019 at 09:15

Workshop Van rouwen naar koesteren.
Als je te maken krijgt met het verlies van een dierbare, lijkt het of je leven in één klap stilstaat. Iedereen gaat er op een eigen manier mee om, maar de pijn en rouw zijn vaak intens, of de relatie nu liefdevol of complex was. Daarnaast ben je in je unieke verwerkingsproces niet alleen bezig met je gemis, maar ook met de invulling van je nieuwe leven zonder hem of haar.

In deze workshop mag je de tijd nemen om stil te staan bij wat je dierbare voor je heeft betekent, waar je nu staat en wat je nodig hebt om door te gaan.

Dit doen we in het eerste uur op een creatieve manier, zodat je dichter bij jezelf kunt komen en zo je gevoelens in een therapeutische collage mag vormgeven. Tijdens de workshop is er ruimte om te delen. Je mag iets meebrengen, zoals een foto of iets kleins, om deze te kunnen verwerken in jouw collage.

In het tweede uur mag je juist naar binnen keren in een bijzondere oefening waarbij je ‘in gesprek gaat’, met je dierbare. Je mag in deze geleide meditatie, ruimte maken voor alle mooie herinneringen en de liefde die jullie bindt en alle verlangens, verdriet en gehechtheid loslaten. Tijdens deze oefening ontvang je een klein presentje en aandenken.

Ik hoop dat je, na deze workshop, ‘lichter’ naar huis mag gaan.

Warme groet van Margreet Verrij

Coach en ervaringsdeskundige

 

Investering in jezelf: € 40,- inclusief materiaal en thee met lekkers.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten en ontvang je graag bij de BoeddhaBoom, locatie GezondheidsCentrum Nieuw Hellevoet

Inschrijven:

Gegevens

Datum:
april 12
Tijd:
09:15 - 11:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.