Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulnesstraining, Ivonne Werndlij

januari 28 @ 19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 7:30pm on maandag, happening 8 times

€ 275,- voor 8 bijeenkomsten. Locatie GezondheidsCentrum, kleine zaal.

Mindfulness: rust in je hoofd.
Met mindfulness richt je je aandacht op het heden en schakel je gedachten over later uit. De focus ligt op wat je op dit moment aan het doen bent en op het genieten van het moment. Mindfulness geeft energie en vitaliteit en helpt je om inzicht te krijgen in gewoontepatronen en hoe deze te doorbreken. Je leert je eigen grenzen ontdekken en bewaken en krijgt een betere balans tussen werk en privé. Ivonne Werndlij van Psychologisch adviesbureau Rijnmond start op maandagavond 28 januari 2019 een Mindfulness groepstraining van 8 weken bij de Boeddhaboom in Gezondheidscentrum Nieuw-Helvoet Hellevoetsluis.

De kleine groep (5 tot 8 mensen) is de veilige plek waar onderling de ervaringen worden uitgewisseld. Je hebt voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng en het delen van ervaringen. Binnen de mogelijkheden van de training krijg je de aandacht die je nodig hebt. Er wordt ook aandacht besteed aan hoe mindfulness in het dagelijks leven en op het werk geïntegreerd kan worden. Met eenvoudige lichaamsoefeningen, mindfulnessmeditatie en ademhalingsoefeningen ga je aan de slag. Thuis oefenen hoort er ook bij. Je kunt om verschillende redenen deelnemen aan de training. Bijvoorbeeld om meer rust te ervaren, minder te ergeren, beter om te kunnen gaan met stress, de concentratie te verhogen of gewoon om meer te kunnen genieten van het leven. En mindfulness is vooral goed voor mensen die blijven piekeren over het verleden of tobben over de toekomst. Het geeft rust in je hoofd.

Data: Er start een nieuwe training op 28 januari 2019. De vervolgdata zijn: 4-2, 11-2, 18-2, 25-2, 04-03, 11-03 en 18-03. In overleg met de deelnemers kan de agenda aan de schoolvakanties aangepast worden.
Tijd: 19.30- 21.30u. – inloop vanaf 19.15 u.

Kosten: € 275,00 (inclusief telefonisch intakegesprek, een uitgebreid werkboek en USB-stick met geleide meditaties). Betaling in termijnen is mogelijk, informeer naar de voorwaarden. Meer weten of heb je interesse om mee te doen? Kijk op https://www.psychologischadviesbureaurijnmond.nl/Mindfulness of bel 06-40275936.

Gegevens

Datum:
januari 28
Tijd:
19:30 - 21:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.