Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal GC. Meditation Moment, Sandra van Yoga Mula

januari 22 @ 19:30 - 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:30 on dinsdag, repeating until 13 maart 2019

Kleine zaal GezondheidsCentrum. € 10,- of een strippenkaart voor 75,-.  Wekelijks. Meditatie biedt veel voordelen waar zelfs al wetenschappelijk bewijs voor is. Denk aan emotionele balans, betere focus en concentratie, sterker immuunsysteem, lagere bloeddruk en betere slaap. Meditatie lijkt wel een wondermiddel, maar niets is moeilijker dan dagelijkse beoefening. Want er is toch altijd wat te doen. En het is ook echt beoefening, want het is iedere dag anders en je komt van alles tegen tijdens het stilzitten. Wil je de voordelen dan meditatie eens ervaren, kom dan meedoen tijdens de Meditation Moments in het Gezondheidscentrum in Hellevoetsluis. Wekelijks zitten we samen stil. Op de grond, of op een stoel, of liggend. Gewoon wat kan. Met een groep en wekelijks samenkomen zorgt er al voor dat het beoefenen van meditatie meer routine wordt.

De meditatie start om 19.30 en sluiten met een kopje thee weer af om 20.30 uur. De kosten zijn 10,00 euro per keer. Wil je alle 8 keer deelnemen, dan kun je een strippenkaart aanschaffen van 75 euro. Opgeven kan via de Boeddhaboom of via info@yogamula.nl of een berichtje via het evenement op facebook

Gegevens

Datum:
januari 22
Tijd:
19:30 - 20:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.