Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal GC. Meditation Moment, mindfullness, Sandra van Yoga Mula

maart 12 @ 19:30 - 20:30

Kleine zaal GezondheidsCentrum. Dinsdagavond ontspanningsavond. Een heerlijk avondje voor jezelf. Vanavond staat in het teken van Mindfulness. Mindfulness zorgt ervoor dat je open en bewust in het hier en nu bent. Zonder (voor)oordelen. Door middel van een aantal oefeningen en een bodyscan neem ik je mee in het ontspanningsproces dat hierbij hoort.

Praktische informatie
Locatie: Gezondheidscentrum, Honaartstraat 72 Hellevoetsluis
Start: 19.30 tot 20:30 uur
Kosten: 10,00 euro
Opgeven kan via de Boeddhaboom of via info@yogamula.nl of een berichtje via fb.

Meditatie biedt veel voordelen waar zelfs al wetenschappelijk bewijs voor is. Denk aan emotionele balans, betere focus en concentratie, sterker immuunsysteem, lagere bloeddruk en betere slaap. Meditatie lijkt wel een wondermiddel, maar niets is moeilijker dan dagelijkse beoefening. Want er is toch altijd wat te doen. En het is ook echt beoefening, want het is iedere dag anders en je komt van alles tegen tijdens het stilzitten. Wil je de voordelen dan meditatie eens ervaren, kom dan meedoen tijdens de Meditation Moments in het Gezondheidscentrum in Hellevoetsluis. Wekelijks zitten we samen stil. Op de grond, of op een stoel, of liggend. Gewoon wat kan. Met een groep en wekelijks samenkomen zorgt er al voor dat het beoefenen van meditatie meer routine wordt.

De meditatie start om 19.30 en sluiten met een kopje thee weer af om 20.30 uur. Opgeven kan via de Boeddhaboom of via info@yogamula.nl of een berichtje via het evenement op facebook

Gegevens

Datum:
maart 12
Tijd:
19:30 - 20:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.