Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal GC. Meditation Moment: klankschaalmeditatie Sandra van Yoga Mula

maart 5 @ 19:30 - 20:30

Kleine zaal GezondheidsCentrum. Ontspannen op dinsdagavond. De klankschaalmeditatie staat in het teken van visualisatie. Een gesproken tekst die je dieper naar je onderbewustzijn brengt. De klanken van de schalen begeleiden je in het ontspanningsproces. Na de klankschaalmeditatie is er een korte pauze. Daarna gaan we opnieuw liggen voor een klankbad, waarbij ook andere instrumenten worden gebruikt.

Praktische info
Locatie: Gezondheidscentrum, Hoonaartstraat 72 Hellevoetsluis
Start 19.30 tot 21.00 uur
Kosten 12,00 euro
Opgeven kan via de Boeddhaboom of via info@yogamula.nl of een berichtje via fb.

Meditatie biedt veel voordelen waar zelfs al wetenschappelijk bewijs voor is. Denk aan emotionele balans, betere focus en concentratie, sterker immuunsysteem, lagere bloeddruk en betere slaap. Meditatie lijkt wel een wondermiddel, maar niets is moeilijker dan dagelijkse beoefening. Want er is toch altijd wat te doen. En het is ook echt beoefening, want het is iedere dag anders en je komt van alles tegen tijdens het stilzitten. Wil je de voordelen dan meditatie eens ervaren, kom dan meedoen tijdens de Meditation Moments in het Gezondheidscentrum in Hellevoetsluis. Wekelijks zitten we samen stil. Op de grond, of op een stoel, of liggend. Gewoon wat kan. Met een groep en wekelijks samenkomen zorgt er al voor dat het beoefenen van meditatie meer routine wordt.

De meditatie start om 19.30 en sluiten met een kopje thee weer af om 20.30 uur. Opgeven kan via de Boeddhaboom of via info@yogamula.nl of een berichtje via het evenement op facebook

Gegevens

Datum:
maart 5
Tijd:
19:30 - 20:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.