Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leven als een heks, basiscursus, Stefan Trip-Siwes

1 december 2017 @ 20:00 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 8:00pm on day First of the month, repeating until 5 januari 2018

An event every month that begins at 8:00pm on day Last of the month, repeating until 29 december 2017

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 23 september 2018 at 8:00pm

One event on 11 mei 2018 at 8:00pm

One event on 25 mei 2018 at 8:00pm

One event on 1 juni 2018 at 8:00pm

One event on 29 juni 2018 at 8:00pm

Leven als een heks, een bijzondere en mooie spirituele weg. Heksen gebruiken hun goede gave en kunde om zich zelf en anderen te helpen. Stefan Trip is zo’n heks, volgens de oude weg opgeleid en ingewijd door de erfheks Margarita, de heks van Appelscha. Hij heeft daar geleerd hoe het is om een magisch leven te leven, in contact met de natuur en jezelf en de seizoenen. Alles wat heksen doen zijn overleveringen van onze voorouders en daar putten we nog steeds onze kracht en wijsheid uit. De natuur is de leermeester.

Vanaf 03 november zal er in de Boeddhaboom een basiscursus hekserij gegeven worden door Stefan Trip. In januari vinden de kennismakingsgesprekken plaats. Elke maand zal er een les gegeven worden. Op zijn eigen vrolijke en kundige manier leert Stefan je over de elementen die komen kijken bij de hekserij.

De totale cursus bestaat uit een basiscursus en een verdiepingscursus. Tijdens de basiscursus zal er gekeken worden of de verdiepingscursus wat voor jou zal zijn.  In 8 lessen word je de basis meegegeven van hekserij, en maakt Stefan je wegwijs met ‘magisch leven’. In de 4 volgende lessen krijg je de verdieping die je kan helpen een heler en genezer voor jezelf en anderen te kunnen zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je van alles leren op het gebied van een magisch leven? Wil je samen met Stefan op zoek gaan naar de heks in jou? Dan kun je je opgeven voor een kennismakingsgesprek bij de Boeddhaboom. In dit gesprek bekijken we of de cursus wat voor jou is. De gesprekken zullen per persoon zijn en ongeveer 20 minuten duren.

De lessen vinden plaats op vrijdagen, twee keer per maand, en duren dertien maanden. De eerste les van de maand is de theorieles, de tweede is de terugkomles waarin we bespreken wat je geleerd hebt en hoe je dit verwerkt hebt.  In deze les kun je alles vragen aan Stefan om wat meer zekerheid te krijgen bij de les. En om je ervaringen te kunnen vertellen waardoor je meer inzichten kan krijgen. En natuurlijk is het heel fijn om van alles te delen met je medeleerlingen.

Heb je interesse in deze cursus? Neem dan contact op met de BoeddhaBoom, of met Stefan: heks.stephanotis@gmail.com. Tot dan! Blessed be…

De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op
Vrijdag 13 oktober. Alle lessen zijn van 20.00 tot 22.00 uur.
Neem vanaf de eerste les een schrift en schrijfgerei mee.

BASISCURSUS DEEL 1.
-Les  1. HET PAD VAN DE HEKS. De eerste uitleg van hekserij en de opbouw van een heksenaltaar.
-Les  2. DE MAGISCHE CIRKEL. Hoe maak je een magische cirkel en wat kan je binnen de cirkel doen?
-Les  3. SPREUKEN, BEZWERINGEN EN RITUELEN. Hoe maak je spreuken, bezweringen en rituelen? Allerlei manieren van magie. Hoe trek je liefde aan, hoe kan je bescherming vragen en hoe kan je kracht vragen?
-Les  4. DE RUNEN. Wat zijn runen en waar komen ze vandaan. Hoe Divineer je met runen en hoe gebruik je ze bijvoorbeeld als amulet.
-Les  5. DE KRUIDEN. Kruiden gebruiken als heelmiddel. Oliën maken of créme’s en zalfjes.
-Les  6. KAARSENMAGIE EN KLEURENMAGIE. Een magische kaars prepareren en er een magisch ritueel van maken.
-Les  7. WICHELROEDE LOPEN EN BOMENMAGIE. Leren wichelroedes te gebruiken en bomenmagie ervaren.
-Les  8. EDELSTENEN EN PENDELEN. De werking van edelstenen op onze lichaam, geest en spiritualiteit. En hoe je een pendel kan gebruiken om tot inzichten en antwoorden te komen.
VERDIEPINGSCURSUS DEEL 2
-Les  9. WERKEN MET CHAKRA’S. Wat zijn chakra’s en hoe kan je ze helen? Hoe kan je jezelf en een ander begeleiden een gezonder en fitter leven te leven door middel van chakraheling.
-Les 10. HOGERE MAGIE 1. Hoe gebruik je je heldere vermogens en wat voor werktuigen zijn er om je daarbij te helpen.
-Les 11. HOGERE MAGIE 2. Het gebruik van hogere magie door middel van kruiden en pendels enz.
-Les 12. ALCHEMIE. Wat is alchemie?
-Les 13. INWIJDING EN HANDFASTEN. Een les over loslaten en een nieuw hoofdstuk betreden waarbij je het jawoord geeft aan Moeder Aarde/de Godin en God en je persoonlijke entiteiten om met je inwijding als heks door het leven te gaan. Er wordt je geleerd hoe je mensen kan gaan handfasten. Een vorm van trouwen volgens het oude heidense geloof.

Prijs les  € 20,00
Prijs terugkom les € 10,00

Gegevens

Datum:
1 december 2017
Tijd:
20:00 - 22:00

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.