Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal: Access & Jij, INrGY en A touch of Lea

juli 26 @ 10:00 - 18:00

Vroegboekkorting € 125,- Kleine Zaal GC. Bodyprocess class Access en Jij geeft je richtingaanwijzers.

Helderheid krijgen in alle mogelijkheden die Access counsiousness jou biedt. Want wat past nou bij jou? Hoe ga je om met de vragen die je kan stellen? De tools die je krijgt? Wil je meer weten hoe het werkt voor jou?

Keuzes maken, wat kan je allemaal kiezen? Heb je last van keuzestress? Wij bieden je hulp bij keuzes maken, door het body Process in combinatie met clearingen, opstellingen, counseling technieken die wij hanteren.

Over het energetische Body process: Weet jij dat jouw lichaam geheugencellen heeft, waarin je meer opslaat dan je denkt. Een aantal voorbeelden zijn: traumatische ervaringen, pijn, besluiten, oordelen over jezelf etc.

Voor deze class hebben we een krachtige bijpassend bodyproces uitgekozen. Met dit energetische proces maken we gebruik van de 5 elementen om jouw cel geheugen te resetten. Na de training krijg je een certificaat en ben je bevoegd om dit body process toe te passen in je praktijk en natuurlijk, te geven aan je kinderen, verdere familie en bekenden.

Praktische informatie:
* Locatie: de Boedhaboom de lichte wereld, Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis
* Datum: 26 juli
* Tijd: 10:00 – 18:00 uur
* We hebben weer een vroegboekkorting: Als je je aanmeld en betaald voor 12 juli dan kost het jou slechts 125,- Daarna is jouw investering € 155,-
Inclusief drinken en snacks en een certificaat voor het energetische bodyproces “positional Hepads”, je kan direct na deze class dit proces gaan toepassen bij je cliënten en of familie en vrienden. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Lea Klinkhamer, Aglaia van Oord en of Bauke van Oort. 

Lea Klinkhamer: 06-45362329, a.touch.of.lea@gmail.com
Bauke van Oort: 06-19158308, info@coachoort.com
Aglaia van Oord: 06-46443763, info@inrgy.nl

 

Gegevens

Datum:
juli 26
Tijd:
10:00 - 18:00

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.