Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grote zaal GC. Familieopstelling workshop, Mahalia van der Waal

mei 4 @ 13:00 - 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 16 maart 2019 at 13:00

One event on 4 mei 2019 at 13:00

€ 22,50 Locatie GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet, Hellevoetsluis.

Heb je een bepaalde last of een patroon in je leven waar je jezelf graag van zou willen bevrijden? Bijvoorbeeld het gevoel iets nooit goed te doen, er alleen voor te staan, geen verantwoordelijkheid te kunnen dragen, bindingsangst, etc.. Patronen die inmiddels heel vertrouwd voor je zijn geworden, maar je ook als belastend kan ervaren in de dingen die je wilt doen in je leven.

Een familieopstelling kan inzicht geven in menselijke relaties en de patronen die zich van daaruit ontwikkelen. Met behulp van representanten kunnen we dergelijke patronen zichtbaar maken en dynamieken waar je onderdeel van uitmaakt aan het licht brengen. Dit inzicht geeft vaak opluchting en jezelf losmaken van bepaalde dynamieken geeft meer ruimte om je eigen weg te volgen in je leven.

Tijdens deze workshop kun je kennis komen maken met systemisch werk. Je bent vrij om een vraag in te brengen, als representant aanwezig te zijn of alleen te observeren. Een opstelling aanschouwen geeft vaak ook bijzondere inzichten.

Kosten inclusief onbeperkt thee en versnaperingen:
€ 22,50

Aanmelden kan via info@onlineontspannen.nl

Meer weten over wat een opstelling is en hoe het werkt?
http://onlineontspannen.nl/familieopstellingen

Gegevens

Datum:
mei 4
Tijd:
13:00 - 16:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.