Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

EverybOdy Yoga, Ria Hiemstra

8 december 2017 @ 10:15 - 11:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 15 december 2017 at 10:15am

Proefles € 5,- EverybOdy Yoga is bedoeld voor iedereen (Every Body ;)) die zich niet direct uitgenodigd voelt om in de gewone yogagroep te starten omdat je vind dat je te groot bent, te stijf ben of te weinig kunt bewegen. Bijvoorbeeld omdat je beperkt wordt door je gewicht, gewrichten of je bent aan het herstellen. In de EveryBody yoga beginnen we daar waar jij kunt starten. De groep is kleinschalig, eventueel kan er in een 1 op 1 situatie gestart worden.

Zoek je ruimte in je beweging, in je lichaam? Dan sluit EverybOdy Yoga perfect aan, met veel aandacht voor de adem, meditaties, affirmaties en Hatha Yoga oefening. De grenzen in je lichaam ga je eerst voelen, accepteren en dan verruimen. Met als resultaat dat het vertrouwen in jezelf en je lichaam toeneemt, je je prettig in je lichaam voelt en kalm in de geest.

Ik ben Ria, HathaYoga docent en heb tegenwoordig een (paar) maatjes meer. Door de gevolgen van een ongeval en de maatjes-meer heb ik ervaren dat de ‘gewone’ yoga mij niet altijd kon bieden wat ik nodig had. Vanuit die ervaring heb ik deze nieuwe yogavorm ontwikkeld die laagdrempelig voor iedereen die zich uitgenodigd voelt.

Een les duurt een uur, naar behoefte op stoel of matje.

NB: de yogazaal is op de eerste verdieping, toegankelijk per trap.

Aanmelden kan bij Ria: hiemstraria1@gmail.com of telefonisch: 06-534 515 49, of bij de BoeddhaBoom

prijzen
proefles € 5,-
losse les € 10,-
strippenkaart (10x) € 85,-
Individueel of duo-les € 45,-
Coaching per sessie € 54,- (O.a. ademcoaching, verdieping op de yoga, ontspanning)‎

Gegevens

Datum:
8 december 2017
Tijd:
10:15 - 11:15

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.