Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Grote zaal GC. Ervaar de Stargate, een poort tot andere dimensie, Viviane van der Kolk

maart 24 @ 14:30 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 24 maart 2019 at 14:30

One event on 26 mei 2019 at 14:30

€ 25,- Locatie GezondheidsCentrum, grote zaal.

Op zondagmiddag wordt er gemediteerd met een fysieke Stargate en worden de aanwezigen uitgenodigd te relaxen in de heerlijke energie die gecreëerd zal gaan worden. Het aanwezig zijn tijdens een Stargate meditatie werkt door op het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort gevoed en zal haar frequentie verhogen naar de hogere dimensies. Bij iedereen, aanwezig in dezelfde ruimte, wordt het eigen energieveld mee verhoogd. De multi dimensionele energie vanuit de Sterrenpoort raakt iedereen op een diep niveau. Er zal ook een channeling plaatsvinden tijdens de Stargate Experience, wat totnogtoe zeer persoonlijk was voor de aanwezigen!

Wat kan het jou brengen?
Over de hele wereld wordt met de sterrenpoort gewerkt. Veel mensen hebben aangegeven het volgende te hebben ervaren na een Sterrenpoort ervaringsbijeenkomst:
 healing en nieuwe balans in het fysieke lichaam
 helderheid en beter inzicht in diverse zaken/problemen
 diepe rust, wegnemen van stress
 healing capaciteiten geactiveerd of toegenomen
 spontane activering van het innerlijk weten
 bewustwording van het grotere geheel
 manifestering van synchroniciteit in het leven

Het prettige van een bijeenkomst is dat je eigenlijk zelf niets anders hoeft te doen, dan relaxt te luisteren, aanwezig te zijn en de lichtwezens uit te nodigen. Omdat we leven op de planeet van de eigen wil, dienen de lichtwezens door ons zelf uitgenodigd te worden, anders mogen ze niets voor ons doen. De meest gehoorde ervaring na een Sterrenpoort ervaringsbijeenkomst is dat men een gevoel heeft van blijdschap.

Enkele ervaringen van deelnemers na het bijwonen van een Stargate bijeenkomst van mij:

 • De meditatie heb ik ervaren als een gewaarworden van liefde, kracht, troost, compassie, vrede en speelsheid – zo puur, mild, intens en krachtig in eenvoud.
 • Het voelde als een bad van heling met volledige acceptatie van mij als persoon.
 • Heel bijzonder en mooi!
 • We hebben genoten van die heerlijke meditatie.
  Mijn linkerknie heb ik niet meer gevoeld, wat heel fijn is. Ik had best veel last van die knie de laatste tijd. Je weet misschien dat mijn rechterknie een kunstknie is en dat er bij de linkerknie ook al helemaal geen kraakbeen meer zit. Zolang ik geen onhoudbare pijn heb wil ik een tweede prothese uitstellen. Dus ik ben heel dankbaar wat de meditatie maandag met me heeft gedaan.
 • Ervaar de Stargate, Een poort tot andere dimensies Ervaar wat letterlijk duizenden over de hele wereld al hebben mogen ervaren
  Voor mij had de meditatie iets magisch. Ik kan het niet verder uitleggen. Ik heb de trilling gevoeld en dat voelde als vertrouwd.
 • Het valt me op dat ik afgelopen tijd na de Stargate Experience hele bijzondere dromen heb. Helaas niets opgeschreven, maar ik word steeds verbaasd wakker. Ik ga ze dus nu wel opschrijven De meditatie heb ik ervaren als heel krachtig. Ik kon makkelijk door alle lagen heen stromen. Vooral het in contact komen met de energieën van de Opgestegen Meesters vond ik heel bijzonder en het versmelten met hun essentie was heel ontroerend en toch ook weer heel vertrouwd. Voor mij had het iets vertrouwds. Ik voelde sensaties bij het  afzonderlijk aanroepen van verschillende Opgestegen Meesters. Diep ontspannend en het voelde als een warm bad. Omhoog gaan door de dimensies heb ik ervaren als een soort buis, donker van binnen, wervelende energieën aan de buitenranden met een oneindige lengte het universum doorkruisend. Ik zag mijzelf omgeven door een bal van energie, voelde me volkomen veilig en nieuwsgierig naar de dingen die komen zouden. Ik zag mezelf steeds kleiner worden tot nagenoeg een stipje omgeven door een steeds grote wordend veld. Heb de Liefde kunnen ervaren en dit nog dagen bij me gevoeld.
 • Ik heb vol ontzag alle door jou uitgenodigde engelen, Opgestegen Meesters stuk voor stuk kunnen begroeten en mocht ervaren welke specifieke eigenschappen zij met zich meebrengen. Brengers van leven, wijsheid, kracht, humor, liefde, balans, creativiteit, speelsheid, zonder dwingend of veroordelend te zijn maar altijd met een onbaatzuchtige liefde voor alles en iedereen. Ik voelde de energieën van de engelen elk met hun eigen trilling en werd bewust dat alles in het universum een tot materie getransformeerde uitdrukking is van deze energieën. Het contact maken met de energieën van de dolfijnen was voor mij een feestje. Ik hoef ze maar in de ogen te kijken en zie hun intelligentie, hoe zij in contact staan met de velden van de energieën. Ben blij! Dank!

Wil je deze Stargate Experience meemaken? Stuur even een maitje naar info@levensinzicht.com om je aan
te melden.

You are invited to bring more joy and more celebration into your life
Viviane van der Kolk
www.levensinzicht.com info@levensinzicht.com

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
14:30 - 18:00

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.