Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Roos Plagge

januari 3 @ 19:00 - 22:00

€ 35,- Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Was 2018 ook voor jou een bewogen jaar? Het was een jaar voor velen waar veel aan het Licht is gekomen. Er dingen naar boven zijn gekomen, in beweging gekomen en misschien voel je dat er nog dingen op hun plaats mogen vallen. Heb je behoefte aan een moment van reflectie voor jezelf? Vind je het fijn om hier bij stil te staan en met een frisse start het nieuwe jaar in te gaan? Dan ben je welkom bij de thema-avond van 3 januari 2019. Het zal je meer inzicht geven welke keuzes je mag maken, welke oude patronen je mag loslaten en wat er werkelijk geleefd wil worden in jou. Je komt meer in contact met je ware essentie. En vooral geven deze avond een boost aan energie.
Gedurende deze avond wordt je stap voor stap meegenomen om stil te staan bij afgelopen jaar en vooral waar je naar toe wilt groeien, wat je wensen en verlangens zijn voor 2019. Aan de hand van oefeningen en geleidemeditaties zal je in jezelf meer inzicht krijgen en hier helder jouw pad in vinden.

Wat je na afloop mee naar huis neemt:
– Meer inzicht welke wensen en verlangen vanuit je ware essentie komen en welke vanuit je angsten of oude patronen komen.
– Duidelijker het verschil voelen tussen hoofd en hart en daarin durven kiezen voor je hart.
– Een boost aan energie.
– Geruststelling, troost en steun op je pad.
– Je krijgt de ingesproken geleidemeditaties van deze avond na afloop nagestuurd zodat je thuis er mee verder kan.
– Een cadeautje dat je helpt herinneren wat je in gang hebt gezet op deze avond.

Kijk voor meer informatie op mijn website: https://www.lichterlevenacademie.nl/bij-jezelf-komen
Je bijdrage voor deze avond is € 35,- Aanmelden kan via deze link
Liefs Roos Plagge

Gegevens

Datum:
januari 3
Tijd:
19:00 - 22:00

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.