Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaal GC: Cursus Reiki 2, Netty Vrugt-Zwart

januari 12 @ 09:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 16 juni 2018 at 12:00

One event on 30 juni 2018 at 09:00

One event on 12 januari 2019 at 09:00

€ 150,- locatie GezondheidsCentrum Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis, Cursus Reiki II -volgens de Usui methode “Natural Healing”

Incl. onbeperkt koffie, thee, water en lekkernij. Inclusief de lunch.

Deze Reiki II cursus kost € 150,00

In een klein groepje (van 2 tot 4 personen) Wat doe/leer je deze dag? Er wordt begonnen met een kennismakings rondje, je weet inmiddels al wat Reiki is en het verhaal van dr. Mikao Usui ken je al uit de cursus Reiki I. Je krijgt het syllabus uitgereikt en daar gaan we uit werken. De 3 symbolen komen aan te pas en die ga je leren tekenen en de betekenis en de toepassingen hiervan: de brug- / het mentale- en het krachtsymbool. Dan krijg je de Reiki II inwijding

Na de lunch ga je iemand “op afstand” behandelen, met wie je dit afspreekt, tenslotte mag je niemand ongevraagd helpen/behandelen! Dan wordt er om en om een Reiki behandeling gegeven en is er daarna genoeg tijd om je vragen te stellen. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat en na uitreiking van je certificaat mag je de syllabus behouden zodat je alles terug kunt lezen.

Wil je meer weten over de cursus of inschrijven? Stuur een email naar info@nettysprezzies.nl Wij gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een certificaat (deze moet aantoonbaar zijn) van de cursus Reiki I volgens het Usui systeem, minimaal 3 maanden tijd zit tussen het volgen van Reiki I en Reiki II en dat je voldoende hebt geoefend.

In de grote zaal van het GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet, Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis.

Gegevens

Datum:
januari 12
Tijd:
09:00 - 17:00

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.