Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cosmic Ocean klankbad, Miranda van der Beek

januari 17 @ 19:45 - 21:30

€ 17,50 Locatie GezondheidsCentrum. Tijdens dit klankbad, met gebruik van de oceandrum, neem ik je mee in de kosmische oceaan van licht. Alles is één, zo mag ook jij je geheel voegen binnen de golven van deze kosmische oceaan,

Terwijl jij heerlijk lig, zal ik mijn team vragen om je mee te nemen op de golven. Terwijl de dolfijnen om ons heen zwemmen, ervaar jij je kosmische verbinding met het All. Je zult prachtige reizen maken, in alle stilte mee gaan in de golven, als een vloeibare staat van zijn.

Deze reis is niet alleen verkwikkend, maar het brengt je in de hogere frequenties, waardoor je de ongeziene delen van jezelf mag gaan genezen. Hoe je het licht weer in jezelf kunt laten schijnen en hoe je dichter bij jezelf leert blijven.

Een kosmische reis naar je ziel(zelfen).

We starten om 20 uur, de zaal zal vanaf 19:45 open zijn. Neem warme sokken mee, en eventueel een extra stoelkussen voor op je yogamatje. Dekens en kussen zijn aanwezig.

Entree 17,50 per persoon contant betalen

De Boeddhaboom locatie GC
Hoonaartstraat 72, 3222 CL Hellevoetsluis

aanmelden via info@wandelkunst.nl
06-18389038

Miranda van der Beek
www.wandelkunst.nl

Gegevens

Datum:
januari 17
Tijd:
19:45 - 21:30

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.