Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cosmic Healing Experience, Miranda van der Beek

15 december 2017 @ 20:00 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 15 december 2017 at 8:00pm

Cosmic Healing Experience, Miranda van der Beek

Kosten 15 euro  Tijdens deze avond maak je kennis met ET healing. Miranda gaat dieper in op het healen met haar buitenaards team, en haar gidsen, die zeer liefdevol antwoord geven op belangrijke vragen in het leven.

Er is ruimte om zelf kort te ervaren, hoe het voelt om dit contact te leggen en kunnen er zelfs kleine healingen plaats vinden bij de mensen die zich hier voor open stellen. Zelfs wanneer dit alleen nog op het hoger bewustzijns niveau is geweest. Tijdens deze avond gaan we ervaren hoe het is om in contact te komen met je eigen kosmische afkomst.

Miranda vertelt:
Ik neem je mee in een groepshealing waarbij ik direct channel op mijn gidsen, en zal ik mijn team uit nodigen om het mensen te helpen, te doen activeren van jou eigen kosmische zielsdelen.
Je maakt als het ware ruimte in jezelf om dit stuk verder te ontwikkelen, en hierdoor je eigen genezing
en kracht te hervinden. Na afloop zal er nog tijd zijn om je ervaringen te delen met elkaar.

De healingen vinden alleen plaats indien jij daar zelf toestemming voor geef, je zelf hierin aan het roer staat, je je eigen kompas blijft volgen. Alles wat er mag ontstaan, is er omdat jij daar ruimte aan heb gegeven. Alsware ontstaat er een co creatie tussen mijn parralelle zelfen ( gidsen), en die van jou. Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzichten, transformaties, genezingen en zelfs voor ingewikkelde en energetische operaties, indien je dit dieper in verbinding kan brengen met jezelf.

Kosten 15 euro
tickets bij de Boeddhaboom of via de website of mail info@wandelkunst.nl

reservering is noodzakelijk..vol is vol

Gegevens

Datum:
15 december 2017
Tijd:
20:00 - 22:30

Organisator

Miranda van der Beek

Locatie

De BoeddhaBoom

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.