Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Patty’s Danstheater. Lichtwerkers voor Lichtwerkers, Het Hartkompas en De Lichte Wereld

februari 10 @ 11:00 - 16:00

€ 20,- locatie Patty’s danstheater, Rozenburg. Verzorg jij sessies (runen, tarot, readings) en kom je er maar zelden toe om zelf een sessie te ontvangen? Kom dan naar de uitwisselingsdag van De Lichte Wereld samen met Het Hartkampas, waarbij lichtwerkers onderling kunnen sessies geven. Er is hiervoor samenwerking gezocht met Patty van het vrouwendanstheater, en we zijn welkom in haar fijne lichte zaal in Rozenburg op 10 februari, van 11.00-16.30. Wij zorgen voor een (vegetarische) lunch. ?

Het programma: vanaf 10.45 inloop, we starten om 11.00 met een eerste ronde sessies (30-45 minuten). Daarna lunch, en een half uurtje praten over herkenbare zaken als Lichtwerker ‘heb jij dat nou ook?’, met hopelijk goeie tips en trics voor elkaar. Vervolgens de tweede ronde sessies, waarna er ruimte is voor napraten en/of extra sessies doen. We sluiten af om 16.00.

Dus! Verzorg jij sessies voor anderen en wil je een keer uitwisselen met andere Lichtwerkers? Schrijf je dan in voor deze fijne zondagmiddag. Dat kan door een reactie hieronder, of naar één van ons, dan sturen we je een betaaluitnodiging en zetten we je naam op de lijst! Jouw bijdrage hiervoor is € 20,-

Locatie: Patty’s Danstheater, Lekstraat 4, Rozenburg.

Gegevens

Datum:
februari 10
Tijd:
11:00 - 16:00

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.